Välkommen till Västervik och Västervik Resort, en av Sveriges största campinganläggningar som blev Sveriges högst rankade camping 2018. En 5-stjärning camping uppdelad på 7 områden och 900 campingtomter. En komplett resortanläggning med ett brett utbud av både boende och aktiviteter- en upplevelse utöver det vanliga med fler barfota äventyr än du hinner med under en vistelse.

En fräsch och naturskön minidestination, strax utanför Västerviks stadskärna som erbjuder boende i stugor, camping, villavagn, lägenheter och vandrarhem. På resorten ryms allt du kan önska dig för en trygg och aktiv familjeupplevelse, inklusive ohejdat med bad inom- och utomhus, tre restauranger, butiker, fri familjeunderhållning, barnaktiviteter tillsammans med maskoten Lysse och gratis servicehus- allt för att maxa kvalitetstiden tillsammans.

Vår vackra natur gör oss till en av Sveriges vassaste ourdoor-destinationer. Här är förutsättningarna perfekta för fiske, klättring, kajak, vandring och dykning. På våra utomhus arenor hittar du sport och lek för liten som stor med padelbanor, klätterpyramid och fotbollsplaner.

Vuxna semesterfirare brukar även gilla vårt fräscha spa, quizen, vår 9 –håls golfbana, äventyrsgolfen, solvarma klippor på Korpaholmarna och alla fina promenadstråk för att göra en lång lista kort. På Västervik Resort händer allt…eller inget. Det är ju ändå semester!

Välkommen till Västervik Resort- en svensk semesterklassiker!

Under Juni, Juli och Augusti spelade Denhef Digital in materialet som senare under hösten blev en färdig film på 2.5 minuter. Att kombinera markkameror med drönare är ett måste. Västervik Resort har en stor yta och många aktiviteter. Många av klippen på marken är fångade med Sonys flaggskep till spegellösa DSLR A7s II. Fullformatssensor som ser i mörker! Perfekt för inomhus filmning under Sverige Dansar där det blev en hel del dansgolvs-sekvenser i diskoljus, samt vid skymning utomhus.

Besök Västervik Resort på www.vastervikresort.se och deras kanaler på Facebook och Instagram @vastervikresort.