“När Windy Boats grundades 1966 satte våra första sportbåtar nya standarder för prestanda och hantverk. 50 år senare drivs vi fortfarande av strävan att vara bäst. Alla vindbåtar har kvalitetsmärkning utan kompromiss och bygger på fem decennier av båtbyggnadskompetens och århundraden av skandinaviskt sjöfartsmiljö. Enkeltvis bygger vi bättre båtar eftersom vi är Windy. Det ligger i vårt DNA.”

Windy bygger båtar som inget annat varv i världen. Klassiska sportbåtar som är läckra att titta på och en glädje att köra. Tekniskt avancerade sportkryssare som levererar klass-ledande prestanda med låg bränsleekonomi. Produktionen av båtarna sker i Västervik och i Polen. Windy som är kända för sitt enastående hantverk kan inte göra dig besviken inom byggkvalitén. Handsydda och skräddarsydda läderdetaljer är en vardag hos Windy Boats.

Under 6 månader filmade Denhef Digital Windy The Movie 2019 som handlar om produktionen och varumärket. Många av videoklippen är från Västervik men också Polen och Kroatien.

Besök Windy Boats på www.windyboats.com

SPIRIT OF SCANDINAVIA!